FIAT HASZONGÉPJÁRMŰ

CITROEN HASZONGÉPJÁRMŰVEK

A CITROEN haszongépjárművek közkedvelt választás a szállítással, fuvarozással foglalkozó cégek körében. Az említett cégeknek biztos megoldást jelent, ha flottájukban szereplő haszongépjárművek rakterét Van-Pack raktérvédelemmel látják el.

Az új Berlingo mindkét méretéhez és a Jumper minden méretéhez rendelkezünk méretpontos padlóburkolattal, valamint nyír rétegelt lemezből és sejtszerkezetes műanyag cartonplastból oldalburkolattal, továbbá egyedi rögzítő megoldásokkatl. A Citroen Jumpy-hoz pedig PREMIUM burkolatot fejlesztettünk.

 

Padlóburkolat és raktérburkolat
az alábbi CITROEN haszongépjárművekhez

 CITROEN NEMO

 CITROEN BERLINGO

 CITROEN JUMPY

 CITROEN JUMPER

Referencia képek lejjebb

 

CITROEN haszongépjármű

Citroen haszongépjárművekbe szerelt raktérburkolat

Citroen Jumper teljes raktérburkolat

Viszonteladó partnerünk kérésére készült a Citroen Jumper L4 rakterének burkolása. A raktérburkolat a padlóburkolatból, oldalfalak burkolatából, kerékdob burkolatból és a homlokfal burkolásából (övmagasságig) állt. Mindezt egy nap alatt!

Citroen Jumper

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 4mm natúr lemezből övmagasság felett. A rosszul rögzített rakománytól pedig 9mm-es rétegelt lemez védi a vezető fülke falát. A teljes munka mindösszesen 4 órát (!) vett igénybe!