Könnyített műanyag oldalburkolati elemek

Újdonság a Van-Pack raktérburkolat kínálatában!

Számos ügyfelünk érdeklődött a közelmúltban olyan megoldás irányában, ahol a burkolati elemek nem jelentenek jelentős plusz súlyt a raktérben, de ugyanazt a védelmet nyújtják, mint a korábban sikerrel alkalmazott rétegelt lemezek.

Több hónapnyi keresgélés és tesztelés után megtaláltuk a megfelelő alapanyagot és megoldásokat!

Sejtszerkezetes műanyag polipropilén lapokból készítjük az oldalburkolati elemeket.

A műanyag oldalburkolatot ugyanúgy kínáljuk az alábbi márkákhoz:

 

 

TOVÁBBI FEJLESZTÉSÜNK!

Formatervezett kerékdob védőburkolat.

Teljesen követő a kerékjárati ív vonalát, a megerősített polipropilén alapanyagnak köszönhetően kellő védelmet nyújt. és lényegesen kisebb helyet vesz el a két kerék közötti részből, mint a korábban alkalmazott dobozos megoldás!

Rögzítés minden eddiginél könnyebb és gyorsabb!

 

Referencia munkák műanyag burkolattal

 

Alábbiakban bemutatunk néhány olyan referenciát, ahol könnyített műanyag alapanyagból készült oldalburkolatot alkalmaztunk és a beépítés során a saját fejlesztésű kerékdob védővel védtük az autót.
 

Mercedes Sprinter L4H2 raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások, teljes burkolás és szigetelés

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalburkolat 4,5 mm vastag könnyített nűanyag lemezből készült méretpontos elemekkel, alatta 50mm kőzetgyapot szigetelés. A homlokfalon 9mm-es fenolos lemez. A kerékdob egyedi építéső.

Volkswagen Crafter teljes raktérburkolás, és szigetelés 

 

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat könnyített sejtszerkezetes lemezből készült méretpontos elemekkel. Az autó polifoam szigetelést kapott a burkolat alatt.

Fiat Ducato Maxi XLH3 ÚJ FEJLESZTÉSŰ KERÉKDOBBAL

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat könnyített műanyag alapanyagból készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő, amelyre akár pakolni is lehet. Az autóba rögzítő sínek kerültek beszerelésre két magasságban és a holmokfalra.

Fiat Ducato L3H2 ÚJ FEJLESZTÉSŰ KERÉKDOBBAL

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat könnyített műanyag alapanyagból készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő, amelyre akár pakolni is lehet. Beszerelési idő 4 óra!