Könnyített műanyag oldalburkolati elemek

Újdonság a Van-Pack raktérburkolat kínálatában!

Számos ügyfelünk érdeklődött a közelmúltban olyan megoldás irányában, ahol a burkolati elemek nem jelentenek jelentős plusz súlyt a raktérben, de ugyanazt a védelmet nyújtják, mint a korábban sikerrel alkalmazott rétegelt lemezek.

Több hónapnyi keresgélés és tesztelés után megtaláltuk a megfelelő alapanyagot és megoldásokat!

Sejtszerkezetes műanyag polipropilén lapokból készítjük az oldalburkolati elemeket.

A műanyag oldalburkolatot ugyanúgy kínáljuk az alábbi márkákhoz:

 

 

TOVÁBBI FEJLESZTÉSÜNK!

Formatervezett kerékdob védőburkolat.

Teljesen követő a kerékjárati ív vonalát, a megerősített polipropilén alapanyagnak köszönhetően kellő védelmet nyújt. és lényegesen kisebb helyet vesz el a két kerék közötti részből, mint a korábban alkalmazott dobozos megoldás!

Rögzítés minden eddiginél könnyebb és gyorsabb!

 


Referencia munkák műanyag burkolattal


 

Alábbiakban bemutatunk néhány olyan referenciát, ahol könnyített műanyag alapanyagból készült oldalburkolatot alkalmaztunk és a beépítés során a saját fejlesztésű kerékdob védővel védtük az autót.
 
Fiat Ducato L3H2 Teljes raktérburkolás, Új kerékdobvédővel
A padlóburkolat Prémium minőségű 10mm HEXA mintázatú műanyag bevonatú rétegelt lemezből készült, oldalburkolat cartonplast műanyagból világosszürke színbe, mely könnyű de ellenáll a külső behatásoknak, Van-Pack saját fejlesztésű kerékdobvédővel,a raktér más burkolataival harmonizáló színben.

Fiat Ducato L4H3 teljes burkolás, szürke padlóburkolattal A padlóburkolat méretpontos 9mm vastag mart felületű világos szürke rétegelt lemezből készült. Oldalfalra habkönnyű sejtszerkezetes cartonplast műanyag burkolat került. A kerékdob védelmét a Van-Pack egyedi fejlesztésű kerekített üvegszálas burkolata látja el..


IVECO Daily PREMIUM burkolatok rakományrögzítő megoldással

A padlóburkolat 10mm HEXA mintás műanyag bevonatú rétegelt lemezből készült, oldalburkolat a legújabb cartonplast műanyagból, Van-Pack saját fejlesztésű kerékdobvédővel, oldalfalra egyedi rakományrögzítő sín és fül. A fülke falát is rétegelt lemezzel védjük.

Fiat Ducato Maxi XLH3 ÚJ FEJLESZTÉSŰ KERÉKDOBBAL

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat könnyített műanyag alapanyagból készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő, amelyre akár pakolni is lehet. Az autóba rögzítő sínek kerültek beszerelésre két magasságban és a holmokfalra.

Fiat Ducato L3H2 ÚJ FEJLESZTÉSŰ KERÉKDOBBAL

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat könnyített műanyag alapanyagból készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő, amelyre akár pakolni is lehet. Beszerelési idő 4 óra!