PEUGEOT HASZONGÉPJÁRMŰ

PEUGEOT HASZONGÉPJÁRMŰVEK

A PEUGEOT haszongépjárművek a világ egyik vezető haszongépjármű családja, az eladási adatok szerint legalább is. Rengeteg eladásra kínált autó van a piacon, ám az értéke drasztikusan csökken, ha a raktér sérült. Óvja autóját Van-Pack raktérburkolattal.

VanPack padlóburkolat és raktérburkolat
az alábbi PEUGEOT haszongépjárművekhez

 PEUGEOT PARTNER

 PEUGEOT EXPERT

 PEUGEOT BOXER

PEUGEOT BOXER

Peugeot haszongépjárművek raktérburkolás referencia munkáink

Az alábbiakban bemutatunk pár munkát, melyek Peugeot haszongépjárművekben épített burkolatokat és rögzítő megoldásokat tartalmaz.

  Peugeot Boxer L4H2 teljes raktérburkolás Padlóburkolat 9mm csúszásmentesített lemezből készült, süllyesztett tányérban gyári rögzítéssel. Az oldalburkolat sejtszerkezetes műanyag cartonplastból készítettük. . A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő, mely a Van-Pack egyedi fejlesztése. A raktér burkolása mindösszesen 4 órát vett igénybe. Peugeot Boxer L1H1 fa burkolattal Padlóburkolat 9mm csúszásmentesített lemezből készült, süllyesztett tányérban gyári rögzítéssel, és ezzel azonos burkolatot kapott a fülke fala is.. Az oldalbuarkolat 4mm vastagságú nyír rétegelt lemezzel burkoltuk, a kerékjárat pedig egyedi tervezésű üvegszálas műanyag burkolattal van védve a külső behatásoktól. Peugeot Boxer L4H2 teljes raktérburkolás Padlóburkolat 9mm csúszásmentesített lemezből készült, süllyesztett tányérban gyári rögzítéssel. Az oldalburkolat nyír rétegelt lemezből készült, strapabíró borítás. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő dobozos kivitelben. Peugeot Boxer Egyedi megoldásokkal Megbízónk tevékenységéből fakadóan rendkívül nagy igénybevételnek van kitéve a raktér, ezért speciális megoldásokat kellett alkalmaznunk. A 9mm padlóburkolat mellé 6mm oldalfal burkolatot kapott az autó, az oszlopokon 9mm-es rétegelt lemezből koptató és a rakomány rögzítésére alumínium sín került beépítésre, melybe tetszőleges helyre füleket, illetve távtartó rudat lehet beillszteni. Íme a végeredmény: Peugeot Boxer L4 méretű haszongépjármű teljes burkolása Viszonteladó partnerünk kérésére készült a Peugeot Boxer L4 rakterének burkolása. A raktérburkolat a padlóburkolatból, oldalfalak burkolatából, kerékdob burkolatból és a homlokfal burkolásából (övmagasságig) állt. Mindezt egy nap alatt!