Van-Pack PREMIUM raktérburkolat

Cégünk saját fejlesztése egy üvegszálas burkolat, mely három típushoz készült:

  • Toyota Proace
  • Citroen Jumpy
  • Peugeot Expert
  • Opel Vivaro
  •  Fiat Scudo

Célünk az volt, hogy egy olyan időtálló és értéknövelő raktérburkolatot hozzunk létre, mely nem csak esztétikus, de az erős behatásoktól védi a haszongépjármű karosszériát, könnyen és gyorsan beszerelhető.

PREMIUM megoldás azoknak, akik igazán igényesek autójukra

 

Védelem és értéknövelés!

 

Tökéletes illeszkedés

A Proace, Jumpy, az új Vivaro, Scudo és Expert forgalomban kapható két méretéhez (M, XL vagy L2, L3) méretpontos a burkolat. Milliméter pontosan  követi a raktér vonalát, a kerékjárati ívet, a tolóajtót és a hátsó ajtókat egyaránt, valamint az oszlopokat.

Igyekeztünk minden részeltre maximálisan ügyelni. A tökéletes védelem érdekében a burkolat alá, különösen ügyelve az ablak-fülkéknél egy polifoam szigetelést helyezünk el, mely a behatások erejét is elnyeli, hőszigetelést ad, és zajcsillapítást is garantál.

PREMIUM raktérburkolat az alábbi márkákhoz

 

Néhány PREMIUM raktérburkolás a közelmúltból


Vivaro M Premium burkolattal
Az Új Opel Vivaro normal kivitelébe került Van-Pack PREMIUM üvegszálas burkolat, az oldalfalak így teljes védelmet kapnak. A padlóburkolat 10mm barna fenolos bevonatú rétegelt lemezből készült méretpontos kivitelben. A keresztmerevítőkre alumínium rögzítő sín került, amiben állítható fülek segítségével a rakomány biztosítása sokkal egyszerűbb. Magyarországon az egyetlen burkolati szett, mely valóban 100%-os védelmet biztosít.Toyota Proace XL rakományrögzítő megoldással A Proace leghosszabb kivitelébe került Van-Pack PREMIUM üvegszálas burkolat, az oldalfalak így 100%-os borítást kapnak.. A padlóburkolat 10mm szürke fenolos bevonatú rétegelt lemezből készült, melybe rakományrögzítő síneket süllyesztettünk.OPEL Vivaro 2021 XL Null-kilóméteres OPEL VIVARO 2021 Van-Pack PREMIUM üvegszálas burkolattal, az oldalfalak így 100%-os borítást kapnak, és természetesen csúszásmantes méretpontos padlóburkolattal. A homlokfalra 9mm-es rétegelt lemez, mely maximális védelmet nyújt.  Toyota Proace XL Null-kilóméteres Toyota Proace Van-Pack PREMIUM üvegszálas burkolattal védve, és természetesen csúszásmantes méretpontos padlóburkolattal. A homlokfal védelméről is gondoskodtunk 9mm-es rétegelt lemezzel.  Toyota Proace M Teljesen új Toyota Proace haszongépjármű kapott Van-Pack PREMIUM üvegszálas műanyag oldalburkolatot. A homlokfal is egyedi kialakítású 9mm-es rétegelt lemezzel védjük.  Toyota Proace XL Dupla tolóajtós Toyota Proace XL típusú autó kapott PREMIUM műanyag raktérburkolatot, mely teljes védelmet ad a raktérnek. A hátsó üveges ajtók is öntött műanyag burkolattal lettek ellátva. A padlót a már jól ismert Van-Pack padlóburkolat védi.Toyota Proace M Megrendelőnk a maximális védelmet és a Prémium minőséget választotta. Egyedi fejlesztésű műanyag oldalburkolat, mely tökéletesen követi a karosszéria vonalát, ezzel 100%-os védelmet nyújt, és plusz értéket ad az autónak.Citroen Jumpy M Természetesen a saját autónkat is a PREMIUM raktérburkolattal védjük, hiszen a szállítás során a burkolati elemek kárt tehetnek, vagyis tehetnének a karosszériában. Azonban esélyük sincs a Van-Pack Premium burkolatával szemben. A képeken látszik, hogy több alkalommal kellett a burkolatnak helyt állni, ám ez minden alkalommal sikerült és a karosszéria sértetlen.