FIAT HASZONGÉPJÁRMŰ

RENAULT HASZONGÉPJÁRMŰVEK


A RENAULT haszongépjárművek közkedvelt választás a szállítással, fuvarozással foglalkozó cégek körében. Az említett cégeknek biztos megoldást jelent, ha flottájukban szereplő haszongépjárművek rakterét Van-Pack raktérvédelemmel látják el.

A Renault Kangoo, Trafic és Master gépjárművek minden típusához fejlesztettünk méretpontos padlóburkolatot, valamint nyír rétegelt lemezből és sejtszerkezetes műanyag alapanyagból oldalburkolati elemeket is.  További kiegészítőkkel is kombinálható a belső burkolás.

Padlóburkolat és raktérburkolat az alábbi RENAULT haszongépjárművekhez

RENAULT KANGOO
RENAULT TRAFIC
RENAULT MASTER

Referencia képek lejjebb

 

Raneult haszongépjárművekbe szerelt raktérburkolatok

Renault Master teljes burkolás, kerékdob és homlokfal burkolat Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, teljes oldalfal burkolás 4mm rétegelt lemezből. A kerékdob védelmére 9mm fenolos rétegelt lemezből készült védő burkolat, ahogy a homlokfal is, ráadásul a szellőzők helye ki lett marva.

Renault Trafic teljes burkolás és kerékdob burkolat Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, teljes oldalfal burkolás 4mm rétegelt lemezből. A kerékdob védelmére 9mm fenolos rétegelt lemezből készült védő burkolat.

Renault Trafic Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, teljes oldalfal burkolás 4mm rétegelt lemezből. Az eredeti állapotot követően látható a raktér burkolásáról készült képek.

Renault Master egyedi burkolattal Ügyfelünk kifejezett kérése volt, hogy a belső tisztítás miatt vízhatlan megoldást kell alkalmaznunk. Ezért választottunk a 9mm-es padlóburkolat mellé fenolos 6mm-es lemezt az oldalfal burkoláshoz. A kerékdob erősebb 9mm-es lemezből készült.

Renault Master válaszfallal Ügyfelünk mobil szervizautónak vásárolta a Renault Mastert. Ehhez egyedi megoldásként egy válaszfal került beépítésre. Emellett természetesen a padló és oldalfal, valamint a kerékdob is burkolásra került.