FORD HASZONGÉPJÁRMŰ

FORD HASZONGÉPJÁRMŰVEK RAKTÉRBURKOLÁSA

A FORD haszongépjárművek köszkedvelt választás a szállítással, fuvarozással foglalkozó cégek körében. Az említett cégeknek biztos megoldást jelent, ha flottájukban szereplő haszongépjárművek rakterét Van-Pack raktérvédelemmel látják el.

A Ford típusokhoz kínált fa és műanyag lemezekból készült padlóburkolatok és oldalfalburkolatok mellett, már PREMIUM kerékdob védő burkolat is elérhető kínálatunkban, melyeket különböző rakományrögzíő megoldásokkal is kombinálhat, egyedi igényei szerint.

Padlóburkolat és raktérburkolat
az alábbi FORD haszongépjárművekhez

 FORD TRANSIT CONNECT

 FORD TRANSIT CUSTOM

 FORDT TRANSIT TREND

Referencia képek lejjebb

Ford Transit raktérburkolás referenciamunkák

FORD TRANSIT CONNECT egyedi burkolati elemekkel

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes fenolos rétegelt lemezből készült, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 5mm vastag sejtszerkezetes cartonplast anyagból, méretpontos elemekkel. A kerékdob egyedi építésű fenolos lemezből, szerelő nyílásokkal. A Homlokfal védelmére is fenolos lemez szolgál.

Ford Transit Custom L2H1 raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások, egyedi ügyfél igény

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 4 mm vastag nyír rétegelt lemezből készült méretpontos elemekkel. Rögzítő sín övvonal magasságban és állítható rögzítő fülek. A homlokfalon 9mm-es fenolos lemez. Valamint Ügyfelünk kérésére motortartó konzol került a padlóburkolatra rögzítve.

Ford Transit Custom L2H1 raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 4,5 mm vastag könnyített műanyag lemezből készült méretpontos elemekkel. Rögzítő sín 2 magasságban és állítható rögzítő fülek

Ford Transit Custom
Ford Transit Trend JUMBO raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások

Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat natúr fa rétegelt lemezből készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő. A homlokfal a padlóburkolattal harmonizálva szintén 9mm vastag rétegelt lemezből készült.Rögzítő sín 2 magasságban és állítható rögzítő fülek

Ford Transit Trend L4

Egy pékség keresett meg minket azzal, hogy a legnagyobb és leghosszab Ford Transit haszongépjárművet burkoljuk, és szigeteljük. Az autó teljes burkolást kapott, padlótól a tetőig, a burkolatok alatt polifoam szigeteléssel. A további rögzítések végett rögzítő síneket is szereltünk a raktérbe.

Ford Transit Custom

Visszatérő ügyfelünk második Ford Transit Custom típusú autóját burkoltuk. A homlokfal egyedi burkolatot kapott. A padlóburkolat a megszokott 9mm-es fenolos lemez, az oldalburkolat 4mm rétegelt lemezből patentokkal rögzítve, és a kerékdob sem maradhatott ki a teljes burkolásból.

Ford Transit Connect

Megrendelőnk igényének eleget téve a gyári műanyag burkolatok helyett egyedi burkolatot kapott az autó 9mm-es lemezből, valamint a homlokfalat is ugyanebből az anyagból burkoltuk. Az eredmény önmagáért beszél!