FORD HASZONGÉPJÁRMŰ

FORD HASZONGÉPJÁRMŰVEK RAKTÉRBURKOLÁSA

A FORD haszongépjárművek köszkedvelt választás a szállítással, fuvarozással foglalkozó cégek körében. Az említett cégeknek biztos megoldást jelent, ha flottájukban szereplő haszongépjárművek rakterét Van-Pack raktérvédelemmel látják el.

A Ford típusokhoz kínált fa és műanyag lemezekból készült padlóburkolatok és oldalfalburkolatok mellett, már PREMIUM kerékdob védő burkolat is elérhető kínálatunkban, melyeket különböző rakományrögzíő megoldásokkal is kombinálhat, egyedi igényei szerint.

Padlóburkolat és raktérburkolat
az alábbi FORD haszongépjárművekhez

 FORD TRANSIT CONNECT

 FORD TRANSIT CUSTOM

 FORDT TRANSIT TREND

Referencia képek lejjebb

Ford Transit raktérburkolás referenciamunkák

FORD Transit CUSTOM PREMIUM burkolatok A padlóburkolat 10mm Szürke mart felületű fenolfilm bevonatú padlóburkolat, egyedi rögzítő megoldással. Az oldalfal 5mm-es PREMIUM cartonplast burkolatot kapott, sejtszerkezetes, könnyen tisztítható lemez, mely kellő védelmet és szigetelést ad a raktérnek. A kerékdob speciális üvegszálas Van-Pack védőburkolattal lett ellátva.

FORD TRANSIT Custom L1H1 padlóburkolat műanyag burkolat és rögzítő sínrendszer A padlóburkolat 9mm mart felületű fenolos bevonatú padlóburkolat. Az oldalfal 5mm-es PREMIUM cartonplast burkolatot kapott, sejtszerkezetes, könnyen tisztítható lemez, mely kellő védelmet ad a raktérnek. A kerékdob speciális üvegszálas Van-Pack védőburkolattal lett ellátva.

FORD TRANSIT TREND JUMBO műanyag burkolat és rögzítő sínrendszer Az oldalfal 5mm-es PREMIUM cartonplast burkolatot kapott, ablakfülkéknél merevítésssel. Ez egy sejtszerkezetes, könnyen tisztítható lemez, mely kellő védelmet ad a raktérnek. Az övvonalra alumínium rögzítő sínrendszer került, hogy még biztonságosabb legyen az áru rögzítése.

Ford Transit Custom L2H1 raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások, egyedi ügyfél igény Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 4 mm vastag nyír rétegelt lemezből készült méretpontos elemekkel. Rögzítő sín övvonal magasságban és állítható rögzítő fülek. A homlokfalon 9mm-es fenolos lemez. Valamint Ügyfelünk kérésére motortartó konzol került a padlóburkolatra rögzítve.

Ford Transit Custom L2H1 raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat 4,5 mm vastag könnyített műanyag lemezből készült méretpontos elemekkel. Rögzítő sín 2 magasságban és állítható rögzítő fülek

Ford Transit Custom Ford Transit Trend JUMBO raktérburkolás és rakományrögzítő megoldások Padlóburkolat 9mm csúszásmentes lemezből, süllyesztett rögzítéssel. Oldalfalburkolat natúr fa rétegelt lemezből készült méretpontos elemekkel. A kerékdob formatervezett üvegszálas öntött műanyag kerékvédő. A homlokfal a padlóburkolattal harmonizálva szintén 9mm vastag rétegelt lemezből készült.Rögzítő sín 2 magasságban és állítható rögzítő fülek

Ford Transit Trend L4 Egy pékség keresett meg minket azzal, hogy a legnagyobb és leghosszab Ford Transit haszongépjárművet burkoljuk, és szigeteljük. Az autó teljes burkolást kapott, padlótól a tetőig, a burkolatok alatt polifoam szigeteléssel. A további rögzítések végett rögzítő síneket is szereltünk a raktérbe.

Ford Transit Custom Visszatérő ügyfelünk második Ford Transit Custom típusú autóját burkoltuk. A homlokfal egyedi burkolatot kapott. A padlóburkolat a megszokott 9mm-es fenolos lemez, az oldalburkolat 4mm rétegelt lemezből patentokkal rögzítve, és a kerékdob sem maradhatott ki a teljes burkolásból.