Válassza a biztonságot!

Teljes raktérburkolás és szigetelés

A vezető márkákhoz teljes raktérburkolat akár készletről vagy 72 órán belüli gyártással

RENDELÉS és IDŐPONT FOGLALÁS: +36 20 382 0112

 

Gyártás 72 órán belül

Kiszállítás országosan

Rakományrögzítő megoldások

A Van-Pack raktérburkolat termékcsalád a haszongépjármű teljes belső rakterének védelmét szolgálja.

Teljes raktérburkolás az alábbi márkákhoz

Padlóburkolat

 

Ügyfeleink kérésének minden esetben maximálisan eleget téve választjuk ki a burkolatot. Jellemzően a padlóburkolatot 9mm vastagságú fenolos bevonattal ellátott, csúszásmentes felületű rétegelt lemezből készítjük el. Minden márkához méretpontos padlólemezt készítünk. A padlólemezt a gyári acél rögzítő füleknél bemarjuk, és egy műanyag (PP) tányért helyezünk el a padló síkjával megegyezően. Ezen keresztül a gyári fülekkel rögzítjük a padlóburkolatot, amiket a műanyag tányérokba behajthatunk, így az áru mozgatását nem akadályozzák. Az ajtóknál alumínium élvédő kerül a burkolatra azokban a haszongépjármű típusokban, ahol ez lehetséges..

 

Oldalfal burkolat

 

Az oldalfalaknál igyekszünk minden karosszéria elemet elfedni a padlótól egészen a tetőig. Ügyelünk arra, hogy a burkolat ne terhelje az összsúlyt, ezért 4mm vagy 6mm vastagságú natúr színű rétegelt lemezt alkalmazunk, függően attól, hogy megrendelőnk milyen árut szállít, mennyire van az oldalfal veszélynek, külső behatásnak kitéve. A rögzítés ahol lehetséges műanyag patentokkal oldjuk meg, más esetekben önmetsző csavarokat alkalmazunk. A burkolati elemek ebben az esetben is méretpontosak és követik a karosszéria egyes elemeit, különös tekintettel az ajtójnál.

 

Kerékdob burkolat

 

Az áru gépkocsiba történő rakodásánál, főleg, ha raklapos áru kerül a furgomba, melyet targonca emel be, a kerékdob az, ami legelőször sérül. Erősebb behatás esetén a horpadás mellett a korrózió is előfordulhat, mely a lemez átlyukadásához vezethet. Hogy a legnagyobb behatástól is megvédjük a kerékdobot, egyedileg terveztünk PREMIUM üvegszálas kerékdob védő burkolat, mely csak a Van-Pack kínálatában elérhető a vezető haszongépjármű márkákhoz.